Leren omslag

27,5035,00

Onze Houten Menuplank met Lederen omslag combineert de natuurlijke schoonheid van berkenhout met de luxe uitstraling van leer. Deze plank, behandeld met ecologische olie en een waslaag, is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren: Black, Brown, Natural, en White. De olie wordt ‘ingewassen’, waardoor de houtnerf prachtig zichtbaar blijft. De lederen lap wordt met charmante ‘revolver’ knopen aan de plank bevestigd, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame presentatie.

Waarom kiezen voor onze Houten Menuplank met Lederen Lap?

  • Natuurlijke en Duurzame Materialen: Deze menukaart is gemaakt van hoogwaardige berkenhouten planken en een lederen lap, beide natuurlijke materialen die zorgen voor een karakteristieke uitstraling en een zeer lange levensduur.
  • Stijlvolle en Functionele Ontwerp: De combinatie van hout en leer, bevestigd met charmante ‘revolver’ knopen, geeft deze menukaart een unieke en elegante uitstraling. Het berken latje zorgt voor een stevige bevestiging van de lederen lap aan de plank.
  • Personalisatie en Maatwerk: Voor een persoonlijke touch kunt u kiezen voor een eigen opdruk op de lederen lap. Upload uw logo en ontvang een digitale proef voor goedkeuring.

Beschrijving

Kleuropties:
Black
Brown
Natural
White
Standaardformaat: 24,5 x 16 cm (Andere formaten op aanvraag beschikbaar)

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.

Extra informatie

Formaat

A4, A5