2-luik transpa

9,0011,00

Onze Transpa Menukaarten bieden een moderne en praktische oplossing voor het presenteren van uw menu’s. Ze zijn afwasbaar en eenvoudig te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in drukke horecagelegenheden. De menukaarten zijn afgewerkt met nikkelen hoekjes voor een stevige bevestiging van de inhoud.

Waarom kiezen voor onze Transparante Menukaarten?

  • Modern en Duurzaam Ontwerp: Gemaakt van hoogwaardig kunststof met een transparante, eigentijdse uitstraling. De nikkelen hoekjes bieden extra stevigheid.
  • Praktisch en Hygiënisch: Afwasbaar en eenvoudig te reinigen, perfect voor dagelijks gebruik. Verwisselbare inhoud voor seizoensgebonden aanpassingen.
  • Stijlvolle Houten Binding: Verkrijgbaar in Zwart Eiken, Donkerbruin Eiken en Licht Eiken, voor een elegante en verfijnde look.
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Onze menukaarten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten, zodat u altijd de perfecte maat kunt vinden voor uw behoeften:
A4, A4 Vierkant, A4 Smal, A5 als 2 luik, 3 luik of in boekvorm

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.

Extra informatie

Formaat

A4, A5, A4 Vierkant, A4 Smal

Kleur Band

Zwart, Zilver, Bordeaux