Enkel transpa

4,254,75

Onze Transpa Menukaarten bieden een moderne en praktische oplossing voor het presenteren van uw menu’s. Ze zijn eenvoudig te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in drukke horecagelegenheden.

Waarom kiezen voor onze Transparante Menukaarten?

  • Modern en Duurzaam Ontwerp: Onze menukaarten zijn gemaakt van hoogwaardig harde kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.
  • Praktisch en Gemakkelijk te Onderhouden: Dankzij het afwasbare materiaal zijn onze menukaarten gemakkelijk te reinigen, waardoor ze altijd hygiënisch blijven en geschikt zijn voor dagelijks gebruik.
  • Stijlvolle Afwerking met Stiksels: De menukaarten zijn afgewerkt met stiksels in de kleuren zwart, zilver, bordeaux of crème, waardoor ze een elegante en verfijnde uitstraling krijgen.

Beschrijving

 Onze menukaarten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten, zodat u altijd de perfecte maat kunt vinden voor uw behoeften:
A4, A4 Vierkant, A4 Smal & A5

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.

Extra informatie

Formaat

A4, A4 Smal, A4 Vierkant, A5