Klemstrip

De klemstrip biedt een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing voor het presenteren van uw menukaarten zonder het gebruik van hoezen. Met dit systeem kunt u eenvoudig papieren menu’s in de strip schuiven, vergelijkbaar met het bevestigen van een poster. Door een extra vouwlijn in het papier kunt u gemakkelijk door de pagina’s bladeren, waardoor uw menu’s snel en overzichtelijk blijven. Deze bindingsvorm is zeer betaalbaar en maakt het vervangen van de inhoud een fluitje van een cent.

Beschrijving

De klemstrip werkt op een vergelijkbare manier als het bevestigen van een poster. U schuift eenvoudig het papier in de strip, waarbij een extra vouwlijn in het papier zorgt voor gemakkelijk bladeren door de pagina’s. Dit systeem biedt een betaalbare en gebruiksvriendelijke optie voor het presenteren van uw menukaarten zonder hoezen, waardoor u kosten bespaart en het vervangen van de inhoud vereenvoudigt.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.