Royal Naperole

Onze Naperole Royal is een verfijnde versie van de Naperole Classic en biedt een innovatieve oplossing voor de presentatie van bestek. Deze servet, met afmetingen van 34 x 40 cm, beschikt over een extra inkeping in de papieren wikkel, waardoor het bestek nog steviger blijft zitten. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, biedt de Naperole Royal zowel stijl als functionaliteit.

De papieren wikkel van lichtglanzend 170gr. SILK MC of 170gr mat HVO papier zorgt ervoor dat het bestek mooi in het servet blijft zitten. Dit hoogwaardige papier, dat voorzien kan worden van een full color opdruk aan zowel de voor- als achterkant, draagt bij aan de luxe uitstraling van het geheel.

De levertijd bedraagt 4 tot 5 weken.

Beschrijving

De Naperole Royal biedt diverse voordelen die het tot een uitstekende keuze maken:
Extra inkeping: De extra inkeping in de papieren wikkel zorgt ervoor dat het bestek nog steviger blijft zitten, voor een nog betere presentatie.
Snelle levering: De bedrukte versie met eigen opdruk is super snel leverbaar, met (deel-) levering binnen 3 tot 4 weken mogelijk.
Topkwaliteit wikkel: De wikkel, oftewel het bandje, is gemaakt van 170gr. topkwaliteit papier en kan volledig in kleur bedrukt worden, zowel aan de voor- als achterkant.
Luxe airlaid servet: Het airlaid servet zelf is van luxe kwaliteit en biedt een linnen gevoel, waardoor het zowel elegant als functioneel is.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste servetten voor uw gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.