Economy Naperole

Onze Naperole Economy met double point servet is de best geprijsde naperole uit ons assortiment! Deze double point kwaliteit, hoewel minder bekend in Nederland, is zeer populair in andere Europese landen. Het is een ‘opgedikte’ servet dat zeer zacht is maar iets minder stevig dan de airlaid kwaliteit.

De levertijd bedraagt 5 tot 6 weken.

Beschrijving

De Naperole Economy met Double Point pochette van 33 x 40 cm biedt een mooie rechte insteek mogelijkheid voor het bestek, waardoor het goed zichtbaar blijft. De wikkel, gemaakt van dunner papier, zorgt ervoor dat het bestek mooi in het servet blijft zitten. Dankzij het lichtere servet en een nagenoeg volledig geautomatiseerd productieproces, kunnen we de Naperole Economy tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

LET OP: Omdat het Double Point servet dunner is dan het gebruikelijke Airlaid servet kunt u het bestek het beste op tafel indekken/insteken, in plaats van het van te voren in de Naperole Economy te presenteren, om te verkomen dat het bestek door het servet scheurt.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste servetten voor uw gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.