Woodlook

Onze Woodlook menukaarten bieden een unieke combinatie van natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en stijl. Gemaakt van 100% viscose, brengen deze kaarten de warmte en schoonheid van hout naar uw eetgelegenheid, terwijl ze tegelijkertijd sterk en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Waarom kiezen voor Woodlook Menukaarten?

  • Natuurlijke Uitstraling: Het houtmotief van onze Woodlook menukaarten brengt een natuurlijke warmte en stijl in uw restaurant, café of bistro.
  • Duurzaam en Sterk: Gemaakt van 100% viscose, zijn deze kaarten niet alleen mooi, maar ook uiterst stevig en duurzaam.
  • Handgemaakt Maatwerk: Al onze maatwerk kaarten worden op bestelling met de hand geproduceerd, zodat u verzekerd bent van vakmanschap en kwaliteit.
Stel uw menukaart zelf samen in de Configurator en zie direct welke kleuren er allemaal mogelijk zijn

 

Klik Hier! en Stel nu samen!

Beschrijving

De Woodlook menukaarten passen perfect bij elk interieur en zijn ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik. Ze zijn stevig, goed schoon te houden en kunnen zelfs op het terras worden gebruikt, waardoor ze een veelzijdige en praktische keuze zijn voor uw eetgelegenheid.

Onze menukaarten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten, zodat u altijd de perfecte maat kunt vinden voor uw behoeften:
A4, A4 XL, A4 Vierkant, A4 Smal, A4 Half, A5

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.