Hardcover

Onze A4 hardcover menukaarten bieden een perfecte combinatie van luxe en stevigheid dankzij hun kartonnen kern. Ze zijn bekleed met hoogwaardig kunstleder, dat niet alleen krasbestendig is maar ook uitstekend bestand is tegen vocht. Dit maakt de menukaarten gemakkelijk afneembaar en onderhoudsvriendelijk.

De menukaarten hebben een aantrekkelijke generfde (‘grain’) afwerking en zijn verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren. Let op dat de kleurweergave kan variëren afhankelijk van uw beeldscherminstellingen.

Beschrijving

Elke menukaart bevat drie dubbele zichtmappen, wat ruimte biedt voor 12 A4-velletjes papier. Daarnaast hebben we een uitgebreide voorraad van 50 kleuren en prints, beschikbaar in zowel hardcover als softcover varianten.

Bestel vandaag nog en geniet van een levertijd van slechts 3 tot 4 weken. Geef uw gasten de ultieme luxe-ervaring met onze hoogwaardige menukaarten!

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.