met stalen klem

9,5016,00

Onze Houten Menuplank met Stalen Klem is een vrijwel onverwoestbare berkenhouten plank, verkrijgbaar in A4- en A5-formaat. Gemaakt van 6 mm dik multiplex, heeft deze plank het FSC-houtkeurmerk en is behandeld met 100% ecologische olie en een water- en vuilafstotende wax. De plank behoudt zijn natuurlijke nerf en wordt afgewerkt met een stoere zwarte klem van staal. Dit Nederlands fabricaat is een perfecte keuze voor een stijlvolle presentatie van uw menu’s.

Bijkomende eenmalige fee kosten laseropdruk (wanneer van toepassing)


Beschrijving

Waarom kiezen voor onze Houten Menuplank met Klem?

  • Duurzaam en Milieuvriendelijk: Onze menuplank is vervaardigd uit berkenhout met het FSC-houtkeurmerk en behandeld met 100% ecologische olie. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze die ook zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid.
  • Esthetische en Functionele Ontwerp: Het gebruik van een RVS-klem geeft de plank een stoere uitstraling, terwijl de behandeling met olie en wax de natuurlijke schoonheid van de houtnerf behoudt. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en functionele presentatie van uw menu’s, die zowel water- als vuilafstotend is.
  • Personalisatie en Variatie: Naast de standaardkleuren Black en Brown, kunnen we op bestelling de kleuren Natural en White leveren, evenals een uitvoering met een zwarte klem. Bovendien bestaat de mogelijkheid om uw logo op de plank te laten plaatsen met behulp van lasertechniek. Dit biedt u de kans om de menuplank volledig aan te passen aan de stijl van uw onderneming.

Liever een andere kleur? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.

Extra informatie

Formaat

A4, A5

Kleur

Black, Brown

Laseropdruk keuze

Geen Laseropdruk, Met Laseropdruk (+ €3,50 p.s.)