Placemats Coated leer

18,5020,50

Onze hoogwaardige coated lederen placemats zijn de perfecte combinatie van luxe en duurzaamheid, speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik in horeca en hotels. Deze placemats bieden een stijlvolle en praktische oplossing voor elke professionele tafelsetting.

Waarom kiezen voor lederen placemats:

  • Hoogwaardige Materialen: De placemats zijn vervaardigd uit ± 3,5 mm dik kwaliteitsleder, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie die lang meegaat.
  • Diverse Vormen: Verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rechthoekig en rond, zodat u de perfecte stijl kunt kiezen die bij uw tafels en inrichting past.
  • Kleuren: Beschikbaar in een breed scala aan kleuren coated leder, waardoor er altijd een optie is die aansluit bij uw interieur en merkidentiteit.
  • Personalisatie: Wij bieden de mogelijkheid om de placemats te voorzien van uw eigen logo of tekst, ideaal voor branding en een unieke presentatie.

Stempel kosten éénmalig €75,00

Onze website is nog in ontwikkeling. Bestel daarom uw gepersonaliseerde Lederen Placemats nog even op onze website CraftonTable via onderstaande button:

Bijkomende éénmalige kosten


Beschrijving

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste placemat voor uw gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw specifieke behoeften.

 

Extra informatie

Uitvoering

Rechthoek, Rond

Kleur

Coated Black, Coated Chestnut, Coated Navy, Coated Dark Brown, Pull Up Anthracite, Pull Up Taupe, Pull Up Green, Pull Up Petrol

Opdruk

Zonder opdruk, Met opdruk(+ €2,00)